Almanya ücretsiz ilan ver

 

Kafa dengi bir es ariyorum

    İLETİŞİM BİLGİLERİ ÜYELERE ÖZELDİR

    GİRİŞ YAP HEMEN ÜYE OL
  • Tarih: 01 Mayıs 2015 11:37
  • Süre sonu: Bu ilanın süresi doldu

Açıklama

Almanyada dogma büyme yasayan bir bayanim. Yas 36, bekarim. Niyeti ciddi olan bir es ariyorum. Sakadan anlayan, sevgisini gösteren. Onun bunun lafiyla hareket etmeyen bir es. Türkiyeden kesinlikle aramiyorum. Sadece ve sadece almanyada yasayanlar mesaj atsin lütfen. Aradigim es esmer veya kumral olabilir, yas 35 ile 40 arasi. Evlenip bosanmis olabilir ama tercihim cocuksuz. Dedigim gibi sadece almanyadan arayanlar cevap alabilir. Stuttgart cevresi.

   

toplam 357, bugün 1 defa görüldü

  

İlan ID: 979554113f1d7e44

İlan sahibi: Filiz

Üyelik Tarihi: 29 Nisan 2015

23 Yorum yapıldı “Kafa dengi bir es ariyorum”

  1. Mehmet Goez - 01 Mayıs 2015 @ 17:50

    Merhaba
    Sizi tanımak isterim , size mail adresimi yazıyorum . ” memet.goez@gmail.com” yazarsanız sevinirim .

  2. hamburg232 - 01 Mayıs 2015 @ 22:17

    ben bekarım cocumda yok flughafen da calsıyom almanya bana 2.5 saat ve dunya kucuk sempatık pozıtıf bırım 32 yasındayım hamburgda kız arkadasım vardı ayrıldım evım ısım var yuregın varsa hordı meydan karizma3535@hotmail.de

  3. Merhaba bende cidi bir evlilik ve sorumluluk tasiya bilecek bir es ariyorum , saygilarimla mail adresim, martino77@live.se

  4. sezgin4664 - 24 Mayıs 2015 @ 02:10

    Merhaba ben sezgin ben kendime guvendigim icin sadece numarami yaziyom 0152 175 85 755 ben laf yapmayi sevmem msj larda neysem oyum kendimi övmem

  5. Selam Filiz Ben Onur Stuttgartan. Yasim 30. tanismak isterim seninle 0157-80357404

  6. slm hayirli ramazanlar sizinle tanismamiz acaba mumkunmu

  7. Selam bende Stuttgart tanışalimmi filiz?

  8. endblood552 - 11 Temmuz 2015 @ 12:39

    Filiz tanisalim

  9. Slm filiz 01635477174

  10. Ertu Ekici - 21 Temmuz 2015 @ 11:23

    Slm filiz hanim nasilsiniz iyimisiniz umarim sizi rahatsiz etmedim

  11. Ahmet stuttgart - 17 Ağustos 2015 @ 15:56

    Merhaba yas 35.. Tel 015259565598

  12. slm tam krtierlere uyuyorum sen sakrak espri gani bizdeyalniz yas 50 ama cok saglikliyim hic sorunum yok
    tmm bi tanisalim dersen arzular selale okis ..

  13. Castroprauxel - 10 Ekim 2017 @ 15:08

    Ben senin için varım 01634815245

  14. Merhaba 015731933511 ara konuşalım

  15. Romantik20 - 05 Kasım 2020 @ 11:08

    Slm, isterseniz tanışabiliriz. Stuttgartta yaşıyorum 40 yaşındayım, çocuğum yok, boy, 1,82. 01633732485.

Bugünün Popüler ilanları